divendres, 30 d’octubre del 2009

COED 30 d'Octubre

Descripció

A la darrere sessió de COED, vam divir la classe en dues parts:
La primera d’elles la vam dedicar a l’entrega dels treballs que havíem de fer del llibre: “Com parlar bé en públic”, i després vam acabar de concretar els dies exactes de la recitación de poemes, i els dies del debat per equips.
En aquesta part de la sessió la professora va dedicar un parell de minuts per aclarar la diferència entre rondalla i conte, que un company de classe li va demanar que ho fes perquè no li havia quedat del tot clar.
La segona part de la sessió, vam llegir un article en veu alta, que la Lluïsa ens va repartir, de l’Albert Om, que es titulava 10.000 euros, i que es va publicar el dia 24 d’Octubre, en el diari Avui. Ens va donar aquest article perquè feia referència a una llegenda urbana, que era el tema en que estavem centrats.
Finalment, va acabar la sessió fent una lectura personal, intensa, sobre un dossier de “Lingüística, una introducción al estudio del lenguaje, con textos comentados y ejercicios” de Jesús Tusón.

Reflexió

Personalment em va ajudar que la Lluïsa fes un recordatori, i una aclaració sobre la diferència que hi havia entre una llegenda i un conte, ja que no m’havia quedat del tot clar.
Per altra banda, em va semblar molt interessant l’article de l’Albert Om, on al principi d’aquest article semblava que tot el que explicava fos real, fins que vam llegir el final, on ens va fer veure que tot el que havia explicat era una llegenda. L’Albert, té una manera d’explicar les coses que em sembla molt atractiva, i que li dóna un toc d’humor que m’agrada molt.Per últim, la lectura que vam fer en silenci, va ajudar a concentrar.nos molt més, i a fer una lectura més intensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada