divendres, 23 d’octubre del 2009

Seminari 23 d'Octubre

Per a la sessió de seminari d’avui, el tutor ens havia demanat que busquéssim informació sobre l’horari i el calendari escolar d’altres comunitats autònomes i altres països.
A mi em va tocar buscar el d’Irlanda, altres van buscar el d’Alemanya, França, Londres, Andalusia, etc. On vam observar que cada país tenia les seves vacances, gairebé tots diferents, el seu horari, hi havia qui només feia horari de mati, altres tot el dia.

Quan vam acabar aquesta activitat l’Alba i la Elena, van fer la seva exposició sobre actualitat educativa, i la noticia que van desenvolupar era:
Escolars de Mollerussa comencen a rebre la 'motxilla viatgera' carregada de llibres per incentivar-los a la lectura.
Després vam començar el debat sobre aquesta notícia, i finalment, van acabar amb les conclusions d’aquest debat.
Personalment penso que aquesta activitat pot arribar a ser mol profitosa, ja que els nens tindran un contacte més intens amb la lectura. És una manera d’incentivar-los a la lectura, i que ho facin més regularment. A més a més, seran llibres que ells podran triar, i d’aquesta manera no es veuran obligats a llegir alguna cosa que no els interessa.
Un cop acabat, vam comentar el llibre que ens havíem de llegir i havíem de fer el treball. El llibre s’anomena Va de mestres. Cadascú de nosaltres vam dir la nostra opinió sobre el llibre, el que ens havia semblat interessant, i perquè ens havia servit. Per acabar vam entregar-li el treball, i vam marxar cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada