divendres, 30 d’octubre del 2009

setmana de seminari (28.10 - 30.10)

El dimecres dia 28 d’Octubre vam dedicar la sessió de seminari, a les revistes educatives que havíem de portar cadascú de nosaltres, i a poder ser, cadascú una diferent.
La majoria d’aquestes revistes les vam treure de la biblioteca de la Universitat, altres de l’Institut on anàvem anteriorment, i una de d’escola on treballa la meva mare, que era una revista diferent ja que tractava d’educació especial.
Ens vam agrupar en grups de dues o tres persones, i cada gruo teníem dues revistes educatives, A mi em va tocar analitzar, juntament amb la Mar i la Sara, la revista El Guix, i la de Escuela i Religión. Totes dues em van semblar molt interessants, ja que eren completament diferents i tractaven diversos aspectes.
Un cop acabat el petit anàlisi de les revistes, vam posar-ho en comú, i cada grup havia d’explicar els aspectes més rellevants de la seva revista, com ara el número de pàgines, el preu, l’editor, etc.

Pel que fa al divendres dia 30 d’Octubre, vam començar la sessió amb l’exposició de l’actualitat educativa de l’Anna i la Norma, i la noticia que van exposar va ser: La Generalitat mantendrá el nombre a las vacaciones de Navidad y Semana Santa.
Vam debatre sobre aquest tema, on la Norma defensava que s’havia de mantenir el nom, i l’Anna, per altra banda, s’oposava.
Personalment penso que el nom d’aquestes vacances no és important, la gent seguirà fent aquestes vacances es diguin vacances d’hivern o de primavera, o es diguin vacances de Nadal, o Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada