dijous, 22 d’octubre del 2009

Seminari 21 d'Octubre

Per aquesta sessió de seminari, havíem de fer una entrada al bloc, on havíem d’explicar quin, o quins havien estat els nostres millors Mestres durant l’etapa de primària.
La sessió d’avui l’hem dedicat a comentar aquestes experiències explicades al nostre bloc.
Per saber ens quins aspectes ens havíem centrat a l’hora decidir quin era aquest millor professor, el Xavier va preguntar-nos sobre els aspectes personals del mestre, els aspectes professionals, la seva metodologia, que era allò que ens havia cridat l’atenció, etc.
Ens hom pogut adonar que cadascú té els seus propis criteris, cadascú de nosaltres valora unes coses que potser d’altres no les valoren tant, altres que si fixen més amb la personalitat del mestre, en canvi d’altres tenien en compte el seu caràcter però li donaven més importància a la manera d’ensenyar i d’explicar.
Un cop acabada l’activitat ens vam posar en grups, i havíem de pensar i escriure 6 o 7 aspectes que per nosaltres definirien a un bon mestre. Després hem fet la posada en comú, i coincidíem amb alguns adjectius com per exemple: exigent, motivador, respectuós….
Personalment m’ha agradat molt l’activitat perquè ens adonat que no hi ha un sol mestre que agradi a tothom, ni hi ha el mestre ideal, cadascú té el seu propi criteri i cadascú dóna més importància a uns valors que potser un altre alumne no els valora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada