dijous, 15 d’octubre del 2009

QUI ETS TU?


La Mar és una noia de dinou anys. Viu a Premià de Mar amb els seus pares, i té un germà de trenta anys, que es diu Arnau.

Té el cabell llarg, fi i moreno, els seus ulls són marrons clars i allargats, i les celles molt fosques. El seu nas és peculiar amb trets molt marcats, els seus llavis són fins, tot i que suficientment carnosos per portar un pírcing, i té les dents blanques.
És bastant alta i esvelta, té les extremitats llargues i primes, i sol vestir amb roba ampla.

Li agraden molt els esports, en especial el futbol, tot i que ja no el practica. Li encanten els nens petits, i als caps de setmana fa de monitora al CAU de Premià, on aprofita aquella estona per a gaudir amb els nens. El seu temps lliure el dedica, sempre que pot, amb els seus amics, la seva família, i amb els estudis.

La Mar és una persona molt oberta, li agrada conèixer a gent nova, tot i que a vegades li costa una mica perquè té el seu costat tímid. És molt amable, simpàtica, altruista i carinyosa, inspira molta confiança i és molt sensible.

El que més la caracteritza és la seva alegria, la felicitat que transmet, i la facilitat que té per contagiar-ho als demés. El seu somriure està sempre present, i quan aquest desapareix, te’n adones ràpidament que li passa alguna cosa.
És una GRAN persona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada