diumenge, 15 de novembre del 2009

COED 13 de Novembre

Descripció

A la darrere sessió de comunicació oral, escrita i digital, vam començar la classe, amb la recitació de poemes, on van recitar quinze persones més. Algunes van recitar poemes, altres llegendes, contes, un fragment d’algun llibre de lectura, etc.
Quan van acabar tots els meus companys de recitar, la professora va donar-nos un full on estaven escrites les pautes d’avaluació dels debats. Cada dia, excepte el primer que no ens va donar temps, faran el debat dos equips. L’avaluació consistirà en que un equip avaluarà a l’altra que participa aquell dia, seguint les pautes del full, i finalment, es farà un informe que l’haurem d’entregar.

Un cop donades totes aquestes pautes, va començar el primer debat. On hi participaven en un equip, l’Oscar, el Marc, el Pere, l’Esteve, i l’Alba, i l’altre equip estava format per el Carles, l’Àngel, el Javi, l’Edu, el Macià i la Marta.
El debat tractava sobre l’escola privada, on l’equip 1 estava en contra i l’equip dos, estava a favor. El debat va començar amb una presentació, i seguidament cada grup va exposar els seus arguments, després tenien tres torns cada equip per contraposar-se. Finalment va concloure el debat exposant les seves conclusions, i tancant-lo. Va durar aproximadament 20 minuts.

Un cop finalitzat el debat, la Lluïsa va fer una petita valoració sobre el debat, de cara als pròxims debats que es faran.

Reflexió

Primer de tot, comentar que em va agradar molt la recitació de poemes d’aquesta setmana. Vaig notar una millora molt considerable respecte la setmana en quant al control dels nervis. Els companys estaven més tranquils, i més relaxats cosa que els permetia fer una millor exposició.

Per altra banda, em va semblar un tema molt interessant el de l’escola privada. Crec que van tractar els punts més importants, i van saber exposar-ho d’una manera molt correcte, respectant sempre la posició dels contraris
.

2 comentaris:

  1. Utilitzes la paraula "excepcionant" que em sembla que és inventada... què hauria de dir?

    ResponElimina
  2. ja ho he cambiat, diria que ara és correcte.
    Gràcies

    ResponElimina