diumenge, 15 de novembre del 2009

Seminari 13 de Novembre

A la última sessió de seminari, vam començar amb l’exposició de l’actualitat educativa que van fer el Marc i la Sara, on van exposar-nos unes quantes notícies que els hi havien cridat l’atenció durant aquella setmana. Van centrar-se en una notícia que es titulava: A clase hasta los 18, quieras o no on vam estar una llarga estona.

Personalment penso que allargar l’educació obligatòria fins els divuit anys, és una bona decisió, sempre i quant no s’obligui a totes les persones a fer batxillerat, i tinguin la possibilitat d’estudiar un mòdul orientat el que es voldran dedicar en un futur. Perquè obligar durant dos anys a estudiar a persones que s’hi neguen no és positiu.
Els nens de 16 anys, no tenen suficient experiència ni formació com per posar-se a treballar, per tant, em sembla molt bona idea que s’allargui fins els 18 anys, sempre hi quan estudiïn el que ells volen.

Un cop acaba l’exposició, vam acabar de comentar alguns aspectes de la setmana extraordinària de practiques i vam passar directament a acabar de comentar els blocs que quedaven per mirar.
Per acabar, vam fer una foto del grup, i vam despedir-nos perquè fins d’aquí quinze dies no ens tornem a trobar al seminari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada