dissabte, 19 de desembre del 2009

COED 18 de Desembre

Descripció

A la sessió d’ahir divendres dia 18 de Decembre, vam dedicar la classe a diverses activitats. La primera va ser l’exposició del territori que ho van fer la Norma i la Ariadna, i el seu tema era la dansa. Seguidament van fer les Quatre recitacions que quedaven per fer. Aquestes recitacions van ser les següents:
- Adrià Miquel: poema d'un llibre de Joan Margarit- Sergio Ramírez: Alzeimer (anònim)- David Cortés: conte anomenat "La lògica del borratxo"- Macià Bagur: llegenda menorquina
La tercera activitat va ser la de descripció “Qui ets tu?” ja que en el seu moment tres companys no ho van poder fer. Aquest tres companys van ser la Blanca Vivet, que va descriure a la Sònia Pérez i la Mireia Toro, després l’Adrià Miquel que va descriure al Marti Villegas, i finalment la Cristina Sansalvadó que descrivia a la Sandra Ferré.
Després hem donat pas a l’últim debat que quedava per fer. El tema que es va debatre va ser “La religió a les escoles” .L’equip en contra estava format per Martí Villegas, Àngel Caloca, Adrià Miquel, Sergio Ramírez i Cristina valera. Que el que defensaven és que estaven en contra de que s’impartís la religió a les escoles, però no pas de la història de la religió. L’equip a favor estava format per Rafa Moya, Laura Navarro, Òscar Garcia, Bea González i Pau Nin, i ells defensaven que la religió era cultura i que ensenyar religió a l’aula era ensenyar a respectar a la societat. Aquest debat l’havíem d’avaluar el meu grup ja que ells ens van avaluar a nosaltres, i havíem de tenir en compte els punts forts i els punts febles del debat, li es temps era l’adequat, l’interès que tenien ells pel tema, si s’havien respectat els torns de paraula, etc. Per finalitzar la classe la professora ens va passar un full d’avaluació de l’assignatura, i havíem d’escollir quina era l’activitat que ens havia agradat més. Per despedir-nos ens va dedicar un poema.


Reflexió

Pel que fa al tema que s’ha tractat al debat d’avui, personalment penso que la religió no hauria de ser obligatòria a l’escola. Hauria de ser una optativa i que la gent pogués triar o no si vol saber religió, o prefereix mantenir-se al marge.Penso que tots dos equips han sabut defensar molt bé la seva posició, raonant les seves posicions i respectant a l’altre equip i els torns de paraula. Han calculat molt bé el temps, respectat els vint minuts que hi ha de marge.Per mi, l’activitat que m’ha agradat més ha sigut l’exposició sobre el territori, ja que gairebé totes les exposicions m’han agradat molt, ens ha permès conèixer més els poblets i ciutats, els plats tradicionals catalans, la dansa, diferents festes majors, etc. Aquesta activitat havíem d’incloure el que haguéssim aprés de GTIC i COED. M’ha agradat molt aquesta assignatura ja que apart d’aprendre continguts he aprés un dels aspectes més importants per ser professor que és el parlar en públic. A intentar controlar els nervis i perdre la vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada