dissabte, 19 de desembre del 2009

Seminari 18 de Desembre


Descripció

La sessió de seminari d’ahir va ser la última d’aquest semestre.
Per començar aquesta sessió, ho vam fer amb l’actualitat educativa.
La primera exposició va ser la del Carles i l’Esteve, que tractaven el tema de la implantació del nou calendari escolar. Van explicar la progressió d’aquesta notícia, i la opinió de professors, catedràtics, etc, fins ara que ja està aprovada. Les classes començaran el set de setembre i hi haurà una setmana de vacances al febrer o al març.Després la Mar i jo vam explicar la noticia que tractava sobre
l’escolarització a casa. Hi ha famílies que opten per escolaritzar els seus fills a casa, ja sigui per motius religiosos, ideològics, de desacord amb la metodologia dels centres, o bé perquè la casa està situada molt a les afores. Aquí podem veure un vídeo on parla una mare que educa als seus fills des de casa.

Un cop finalitzades les exposicions vam donar pas a l’amic invisible, on tothom havia de comprar fer una postal de Nadal, i un detallet.
Per acabar la sessió vam fer un pica-pica on tothom va portar una cosa per menjar, i vam despedir-nos amb una fotografia conjunta, i desitjant-nos bones festes.

Reflexió

Sobre la primera notícia que van exposar penso que és una bona opció el fet de que hi hagi una setmana de vacances al febrer o març ja que l’últim trimestre es fa molt pesat i penso que aniran bé per tornar a l’escola amb més ganes i més relaxats.
Per altra banda, pel que fa a la notícia que vam exposar nosaltres, penso que el fet de la hi hagi famílies que decideixin educar el seu fill en un entorn familiar, no em sembla molt bona idea, ja que és imprescindible que els fills es relacionin, en comuniquen amb els companys de classe, els professors, i no passin tantes hores amb la família.
Per últim, dir que per a mi, ha estat un plaer compartir el seminari amb els meus companys, m’han agradat molt les classes, ja que han sigut molt dinàmiques, i molt participatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada