dimarts, 1 de desembre del 2009

Concert de Santa Cecília

Divendres 25 de Novembre vam assistir els estudiants d’educació primària i educació infantil al concert que van executar els alumnes de tercer de magisteri especialitzats en música. Els alumnes de segon de magisteri musical també hi van participar.
Aquest concert es va dividir en quinze obres, les quals duraven com a màxim cinc minuts.
Els instruments que vam trobar eren Piano, flautes, metal·lòfons, xil·lofons, carillons, plaques, baix, guitarra elèctrica, amplificadors, cajón, faristols, la bateria i la trompeta.
Va ser interessant perquè al començar el concert, van fer la primera obra d’un minut i mig de silenci total. Ningú sabia ben bé el que feien, i ens va sobtar la manera d’iniciar el concert.

En un moment del concert van fer sortir a un alumne de primer de grau a cantar, i va sortir una noia a cantar la cançó de Hero de Mariah Carey. Va ser impressionant, tot el públic va posar-se dempeus per aplaudir-la i fins i tot se’ns va posar la pell de gallina.

En un moment del concert, van fer participar a tot el públic, on ens van dividir en dos grups. Cada grup havia d’estar atent a un número que ens posava una noia. Havíem de mirar la partitura per saber quina cançó pertanyia al número i cantar, d’aquesta manera van aconseguir que tot el públic participés i va ser molt original.

Per acabar aquest concert, tots els alumnes de tercer van cantar una cançó anomenada “Amigos para siempre” ja que per ells és l’últim any a la universitat, i l’últim any que estan junts. Va ser un moment molt emotiu tant per ells com per el públic.
Em va semblar un concert molt agradable, molt emotiu i sobretot molt ben preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada